Új bontatlan Yamato Alpin (Gree) klíma 3.5 kW Tálca fűtéssel eladó

Új, bontatlan csomagolású, inverteres hűtő-fűtő, vadonatúj klíma eladó

Igény szerint akár beszereléssel is! 

A készülék futárral való elküldése az országon belül bárhová lehetséges, melynek díja távolságtól függetlenül 5000 ft. A vásárlás biztonsága érdekében a futár igénybe vétele esetén a fizetés minden esetben utánvéttel történik. 

Oldalirányba is motoros légterelés.(3D) Csepptálca, karterfűtés. 

3 méter telepítési készlet. 

Yamato YW12IG5 fűtésre optimalizált split klímával környezetbarát és egyben gazdaságos fűtése lehet otthonának. Hőszivattyús rendszernek köszönhetően max. 1500w felvett energiából 4, 5Kw-nyi fűtési teljesítményre képes! 

A készülékkel megoldhatja lakásának a fűtését és hűtését. Beépített csepptálca, és kompresszor fűtéssel és fejlett frekvenciaváltó-technológiának köszönhetően akár a legnagyobb hidegekben is -22 fokig használható. 

Wifis vezérléssel akár távolról is szabályozhatja otthonának vagy a nyaralójának a hőmérsékletét. Továbbá vezetékes távirányitóval, vagy központi termosztátról is vezérelhető igy akár panziókban is tökéletes. 

Teljes pollenszűrés a kellemetlen szagokat és allergéneket is hatékonyan eltávolítja. Távirányítón óra beállítás és kijelzése. 

A Yamato R32 légkondicionáló japán technológiája az alábbiakkal jár: 

Super Power Inverter 

A légkondicionáló maximalizálja teljesítményt, hogy a lehető legrövidebb időn belül elérje a kívánt hőmérsékletet, maximalizálva a teljesítményt és a hatékonyságot az optimális kényelem biztosítása érdekében. 

Extrém hőmérsékletek: 

Stabil működés fűtési módban, akár -22 kültéri hőmérsékleten is. 

Párátlanítás: 

A klímaberendezések szárítóképességgel rendelkeznek, ami egy fontos funkció, amikor a páratartalom meghaladja a kényelmi határértéket. 

Slepp funkció: 

Ezt a funkciót kifejezetten az alvás közbeni kényelem biztosítására fejlesztették ki, a légáramot a mennyezetre irányítják, és a ventilátor csökkenti sebességét a zajszint és a légáram által okozott kellemetlenség csökkentése érdekében. 

Turbó hűtés: 

A turbó funkció abban áll, hogy a lehető legrövidebb időn belül kényelmes hőmérsékletet érjen el, a készülék maximális légmennyiséggel és maximális kompresszor sebességgel működik. 

Gazdaságos üzemmód: 

A termosztát beállítása a hőmérséklettől függően automatikusan megváltozik, hogy elkerülje a szükségtelen hűtést és melegítést. Ez jelentős energiamegtakarítást eredményez Időzítés: A készülék bekapcsolását vagy kikapcsolását egy előre meghatározott időpontban, ezáltal biztosítva a kellemes hőmérsékletet, mielőtt otthonába érkezik. 

Auto mód: 

A készülék bekapcsolásakor az érzékelők felismerik a szobahőmérsékletet, és a kiválasztott üzemmódnak megfelelően optimális kényelmet biztosítanak. 

Védelem a hideg levegő ellen: 

Amikor a készülék fűtési üzemmódban működik, akkor csak akkor indul el a levegő befuvása (ventilátor indítása), amikor elérte a kellően magas hőmérsékletet. 

Hideg plazma ionizátor 

Hatékonyan felfogja a levegőben lévő baktériumok 90% -át. Megszünteti a szagokat és telíti a levegőt negatív oxigénionokkal. 

Feel funkció: 

A légkondicionáló rögzíti a távirányító helyét, és abba az irányba irányítja a légsugarat. 

Fűtés temperálás 8°C 

Hűtési teljesítmény (btu / h) 2389/11942/13648 btu 

Hűtési teljesítmény (kw) 0, 7 / 3, 5 / 4, 0 Kw 

Fűtőteljesítmény (btu / h) 2730/12522/15354 btu 

Fűtőteljesítmény (kW) 0, 8 / 3, 7 / 4, 5 kW 

Szűrő típusa Mosható szűrő párátlanítás 1, 4 l / h 

Seer 7.0 A++ 

Scoop 4.0 A+ 

Hűtési energiafogyasztás 0, 090 / 1, 085 / 1, 450 Kw 

Fűtési energiafogyasztás 0, 180 / 0, 990 / 1, 500 Kw 

Jelenlegi intenzitás hűtésnél 5, 0 A 

Az áram intenzitása hevítésnél 4.5 

A Minimális üzemi hőmérséklet hűtéskor -15 ° C 

Minimális üzemi hőmérséklet fűtéskor -22° C 

Maximális csőhossz 20 m 

Maximális szintkülönbség 10 m 

Beltéri Méretek: 845 × 289 × 209 mm, 10, 5kg 

Levegőáram 680/560/420/390 m3 / h 

Zajszint 42/38/28/26 dB 

Külső Egység: 848 × 596 × 320 mm, 31kg 

Zajszint 50 dB 

1 év garancia